8.8.11

Горд да бъдеш българин! (Proud to be Bulgarian!)

Светият спагетинод на Апостолическата Вселенска Единствена Премиерска Президентска Фидоскова Непобедима Съборна Боговдъхновена и Благословена Българска Пастафарианска Църква предлага ограничен брой от новата "играчка" за възрастни "Любимият патриарх":

С преголямо и богокорелативно удоволствие ви обръщаме внимание, че:
- материалът е осветен;
- мирише на тамян;
- може да казва десет израза (за съжаление само на руски език);
- владее мисионерската поза;
- пости редовно;
- не псува (по заявка може да се достави и псуващата версия);
- подходяща е както за начинаещи православни, така и за патили и препатили поборници за православната вяра.
След всяко използване следва да се произнесе три пъти над куклата "Отче наш" -
Отче наш, Който си навсякъде!
Да се свети Твоята лъжица,
да дойде Твоята кухня,
да бъде Твоят вкус,
както в кръчмата, тъй и на бара;
насъщния ни хляб дай ни днес,
и прости нам апетита ни,
както и ние прощаваме на издължилите се,
и не въведи нас в пост и въздържание,
но избави ни от лукавия;
защото Твое е царството,
и силата, и славата вовеки.
Рамин.

Цените са разумни, количествата - ограничени.
Очаквайте скоро и българоезичен вариант в четири версии, изобразяващи съответно родното партиаршче и тримата кандидати за патриаршеското було:
- Патриарх Максим Български - за ползването му е необходима Троянска сливова отлежала, допълнителна екстра - псува на есперанто;
- Митрополит Николай Пловдивски - с хипнотизиращ поглед, не се препоръчва за по-чувствителни натури, допълнителна екстра - некоординирани движения на крайниците, които приятно ще ви изненадат;
- Митрополит Галактион Старозагорски - обича свинско, допълнителна екстра - при всеки голям църковен празник ви обявява за архонт;
- Митрополит Кирил Варненски - не понася маломерни имоти, допълнителна екстра - униформа на комисар от НКВД.
За вашето духовно развитие и за бъдещето на православния български народ - не изпускайте уникалната възможност да се снабдите с някоя от четирите българоезични версии - заявки за първата партида приемаме до края на месеца; при интерес - няма да спираме производството.
Нека използваме всяка възможност и всяка страст човешка, за да подпомагаме според греховните си силици разпространяването на Мазната Вест.
За да пребъде доброто и да благоденства нашия народ!
Бъди българин - купи си Любимият патриарх и ползвай само шистов газ (с жожоба)!
Ново попълнение! - Coming soon: (както виждате - стремим се да отговорим на всеки вкус, на всяко предпочитание, на всяка боговдъхновена прищявка! И със АСТА, и без АСТА - няма бъдеще без паста:
А сега си пуснете тържествения химн на патрона на Истинската Българска Света Апостолическа Макаронена Боговдъхновена Църква!

2 коментара:

Анонимен каза...

Привет от една представителка на прогресивния сатанизъм (да се пресвети НЛО-то на Сатаната и името на Милхар). Надявам се да нямате против малкото реклама, която ви спретнах на блога в:
http://satana.ucoz.com/forum/32-237-1
(пиша, колкото да уведомя за направеното от мен и не държа мнението ми да се публикува, освен ако няма да ме навиквате, че правя непозволена реклама пастафарианската църква)
Успехи и Нека Спагетеното Чудовище пребъде, както и НЛО-то на Сатаната...

Андрей Куртенков каза...

Сатаната е пич.
Малко сложно го е измислил това с кръговете на ада - нашият пастафариански ад е доста по-просто и рационално устроен - но аз не се бъркам в работите на чужди богове и сатани - гледам си своята паница със спагети.
А рекламирането на Единствено Вярната Религия, сигурен съм, един ден ще бъде оценено - добър и справедлив е Макароненият Бог!!!