22.2.08

Визуални доказателства (Visual evidence)

По понятни причини, те заемат особено място. Тук влиза доста разнообразен материал - случайно заснети видео- или фотокадри, на които е запечатан образът Му, Негови изображения от най-различен характер и т.н. Тъй като такива доказателства има вече събрани огромно количество, тук ще пускаме само най-безспорните.
Нека да започнем с Древния Рим:- уникално негово изображение на Колизеума! Следва известната прокламация на фараон Птоломей ХІІ, в която са предвидени редица мерки за противодействия на разпространението на пастафарианството(да, още от древни времена експлоататорските класи са возненавидели Спагетената Истина, виждайки в нея реална опасност за своето господство). Разполагаме и с още едно изображение от Древен Египет- за съжаление все още не е датирано точно и надписите около него не са разчетени - широко поле за действие за новия наш министър на образованието, младежта и науката, световноизвестния египтолог, проф. д-р Сергей Игнатов. А тукимаме цветна фотография от момента на Тайния Банкет, когато Летящото Спагетено Чудовище се обръща към светите пирати, казвайки: "Един от вас ще се опита да ме свари и изяде"; образите са малко размазани, понеже фоторепортерът е снимал скрит в тортата (няма начин - нали банкетът е бил таен). Ето и два документални филма, запечатали Летящото Спагетено Чудовище (първата е от наши дни в Германия, а втората - наскоро разсекретени кадри от архивите на КГБ):
http://www.youtube.com/watch?v=vL7FcvEydqg
http://www.youtube.com/watch?v=8GdLtn_q408
А сега си спомнете за онази известна история с Мойсей, дето си правил лаф-моабет с горящия храст - обикновено се смята, че този храст бил Месията - нищо подобно! - ето ви доказателството:
Приличат си горящият храст и ЛСЧ с повечко кетчуп, нали?! А я си го представете сега, отчитайки зрителните нарушения на Мойсей:
Извод - т.нар. горящ храст всъщност е бил Летящото Спагетено Чудовище!
И хич не си мислете, че Летящото Спагетено Чудовище не е в състояние да види сметката на който и да е друг Бог; готов е да види сметката и на самия Аллах:
http://www.youtube.com/watch?v=Q9uOJLGUlrc
Слава на Неговия диаметър!
А какво ще кажете за неоспоримия факт, че Летящото Спагетно Чудовище ни се явява и чрез вегетативните форми на някои бактерии? Моля:
Какво излиза - че може би нас Той ни е създал само за да носим в себе си Неговите миниатюрни подобия? Възможно е, възможно е - неведоми са поточните вериги спагетени.
А как става така че Той е невидим за нас? Пък и лети? Без да има крила? Ето отговора:
http://www.venganza.org/flash/guidetopastafarianismpreloaded.swf
- в главното меню натискате върху Него ("THE MONSTER") и в четири последователни слайда ще получите отговори на тези въпроси.
Ще използвам повода, отново да ви обърна внимание, че нашата религия стои на здрава научна основа.
Следва Салфетковата Плащеница - това е хартиена салфетка, на която има отпечатък - образ на същество, което е било физически травматизирано по начин подобен на варящи се макарони. В наши дни се държи на тайно място. Някои смятат, че това е хартията, която е покривала Летящото Спагетено Чудовище, когато е било положено в гробница. Ето първата известна снимка на Салфетковата Плащеница направена през 2005-та година:

Досега многократно са се опитвали да опровергаят автентичността й - без успех, разбира се!
Всъщност, единственото божество, което астрономите са успели да заснемат из необятната Вселена, е именно нашето:Това е гигантски газов облак, който, благодарение на особено магнитно поле, понамязва на Летящото Спагетено Чудовище:В средата на снимките (което всъщност е центърът на галактиката NGC 1275) се намира черна дупка - Черната Дупка на Безмерната Му Любов!

Ето защо, 'ич даже не е чудно, че ЛСЧ вече фигурира в не едно и две академични издания - следват две негови изображения в унивеситетски учебник по биология от Харвард:А ето и едно стриктно математическо доказателство за съществуването на Макаронения Бог. Нека да разгледаме следната формула:

А сега, нека да вземем лявата част на тези тъждества и да поставим двете символни обозначения едно върху друго:
Я - какво получихме! -
И по този начин стигнахме до математическо тъждество, нагледно доказващо по възможно най-безспорния начин съществуването на Летящото Спагетено Чудовище, което, изразено чрез математически символи, изглежда по следния начин:
Както се казва - коментарите са излишни. Така че просто за десерт си изберете визуалното доказателство на Андреа:или това на Лусия:, която само два месеца по-късно ни зарадва с ново сладко доказателство (от 2008-ма са и двете снимки):Рамин!

4 коментара:

Анонимен каза...

Воистина безспорни доказателства.
И аз повярвах!

Андрей Куртенков каза...

Воистине, братко/сестро, воистине и вотенджуре.

Анонимен каза...

А има ли нужда чак от такива силни доказателства? Нали ние знаем, че Го има и ни обещава вечно блаженство в пастафарианския рай! РАМИН

Андрей Куртенков каза...

Не само, че ти го обещава, но даже ти го гарантира - нужно е само да спазваш Осемте Подправки и да си OK-person.
Рамин!